01/10/2022
1434

AT MERASI TOHUMU

Atlar için geliştirdiğimiz at merası (at harası) uzun yıllıktır. At merası tohumlarımız ithal, birinci sınıf kalitedir. Özel karışım oranlarıyla hazırladığımız 7li karışım at merası tohumudur. Ekim ve bakım konusunda üreticilerimiz ile birebir ilgilenerek hatayı minimuma indiriyoruz.



Besleyiciliğinin yüksek olmasıyla Atların güç ve kuvvetini artırır. Oluşturduğumu otlaklarda gezerek performansı azalmaz kondisyonu yerinde olur. At çayır meramız, atlarda gaz ve şişkinliğe neden olmaz. Protein ve enerji yönünden zengin hazmı kolay bir mera karışımıdır.

TJK üyesi at yetiştiricileri, at pansiyonları, binicilik merkezleri, at yetiştiricileri uzun yıllardır at harası tohumlarımızdan ekerek atlarının formda olmasını, sağlıklı olmasını, güçlü ve dinamik olmasını sağlıyor. Sizler de diğer at yetiştiricileri gibi yüksek besin ihtiva eden at merası karışımlarımızdan alarak kendi at haranızı oluşturabilirsiniz. Doğal ortamı yeşillikler içinde olan, otluklarda otlayarak yaşayan, dört bir yana koşarak enerjisini atan bu hayvanları bir yere kapatma yanlışına düşmemek lazım. En azından atın ihtiyacını karşılayacak bir alanı mera karışımı tohumumuz ile yeşillendirerek atlarınızın ruh halini, performansını, ihtiyacı olan besini iyileştirerek karşılamış olun.



Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için de kaçınılmaz olan mera için de yapay mera tohumu karışımımız bulunmaktadır. Çiftlik hayvanlarının mera karışımı ile Atlar için yaptığımız mera karışımlarında farklılıklar bulunmaktadır. Bizimle iletişime geçtiğinizde hangi hayvan için mera ekmek istediğinizi belirtmeniz önemlidir.



Tüm üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması için birebir ilgileniyoruz. Tohum satıp üreticiyi tek başına bırakmak başarısız olmalarına sebep olur. Bizden at merası tohumu veya çiftlik hayvanı yapay mera tohumu alan üreticilerimiz bizimle her aşamada irtibat halinde kalmalılardır. Ekim öncesi tarla hazırlamasını, ekimin nasıl yapılacağını sonrasında bakımın ne şekilde olması gerektiğini tek tek tarif ediyoruz.



At merası karışımı 7li karışım mera tohumlarından oluşmaktadır. Bir at için bir dekar padok yeterli olacaktır. At harası tohumu dekara 7 kg ekilir. Ekim zamanı sonbahar ve erken ilkbahar dönemleridir. Sonbahar döneminde ekim yapılması ilkbahar ekimine göre daha iyi olacaktır. Ekim yaptıktan sonra hemen otlatmamak gerek, ilk iki seferi biçim yaparak bitkilerin köklenmesini sağlamış oluruz. Atlar için tek yıllık ve yazlık teff grass tohumu için de bilgi alabilirsiniz. Teff grass kuru otu atçılar arasında çok rağbet görmektedir.

DETAYLI BİLGİ ve TOHUM SİPARİŞİ İÇİN
0 532 266 40 41
0 322 239 88 08
www.torunogluonline.com